Číst diskuzi
Akatsuki clan » APPLICATIONS [SA:MP] » ACCEPTED
 Vytisknout diskuzi
DtK TEST
DtK
Conditions for acceptance into the clan:

- Minimum age 15 ✔
- Minimal FPS 80 ✔
- Maximal ping 80 ✔

Template:

1) Nick: DtK, Des7iezK, DES7IEZK
2) Previous nicks: DtK,Des7iezK,DesTiezK,DtKK
3) Contact (Facebook or Skype): you know everything fb/dtkyss skype:zsombor0316
4) Age: 20
5) Clan history (+ reason for leave): BtS, MoG, fSc, SpecNaz, wsK(crew), F4K, xXx, R1P, k4k, BG, FoH, RLK
6) How long are you playing SA-MP?: from 2012
7) FPS/ Ping: 100+ fps, ping 20+-
8) Something about you: I'm DtK, in real life known as Richárd Papp. I like basketball and football as same. I like alcohol,a nd community life. I like be helpful in a friendly community, computer games, and party's. Mrknutí And i know too many people in this clan.

Sallen
NE, udělal jsi na sebe selfbusted, kde používáš autoscroll hahhaa

DtK
go sit down kid ty

Sallen
Zavři pusu, nemůžu za to že jsi natočil na sebe selfbusted hahaha.

Mad
Největší chyba byla ta že jsi si dal přihlášku do ds klanu dřív než sem. Kdyz mam porovnat app v ds a tuhle tak mě přijde že tu ani nechceš být.
Ne
78.media.tumblr.com/1c6d39ff82ac6d451e7ab6110fb35d2e/tumblr_orjzze0BkD1rmrpdmo1_400.gif

Klaun
neutral

Vojtidlo
Sallen - Myslíš to na mě to bylo uplně jinak on si myslel ze o něm řikám, že je cheater a pak se mi omluvil a vymazal to video na mě.

Mad - On mi napsal ještě před ds appkou jenže web nebyl povolený pro zahraničí, proto mu to nešlo, jinak je v pohodě.

DtK znám není to žádný clanhopper, když se mu řekne udělá to i když nebyl se mnou v klanu a nebavil jsem se s ním pomohl mi s mnoha věcmi, komentuje mi furt videa je to borec a zažil jsem s nim dost cw. Oznamuji, že byl asi rok ve F4K i když není cz/sk a dokazal se zapojit do konverzace a nikdy si nestěžoval išel si svůj svět.
-------------------------------------------------------------------------
DtK I know it's no clanhopper when he tells you he does it even though he was not with me in the clan and I did not talk to him helped me with a lot of things, he commented to me the video is a borec and I have experienced enough cw with them. I announce that he was about a year in F4K even though he / she was not / and proved to be involved in the conversation and never complained to go to his world.
--------------------------------------------------------------
+ Aktivity
+ Skill
+ History
+ Cool

---------------------------------
Bez něho by nikdo nemel RAS mod
---------------------------------
YES

DtK
thanks everyone.

DtK
thanks dude Úsměv

Vojtidlo
Okey dohodli jsme se v klanu, že tě vezmeme bez ohledu, že nejsi cz/sk vím, že s tebou problém v tomhle nikdy nebyl, pomáháš nehádavý typ, nekonfliktní v pohode ja Ti přeji hodně štěstí v tomhle klaně a hodně vyhraných zápasů snad budeš nápomocný a vydržíš, gratulujem. [Akatsuki]
-------------------------------------------------------------
Okey We've agreed in the clan that we'll take you no matter if you're not a skip I know there's no problem with you in this one, you're helping a guilty guy, a nonconflict cool, I wish you good luck in this clan and a lot of winning matches you will be helpful and you will congratulate me. [Akatsuki]

//Zameček - Přijat
Upravil/a Vojtidlo dne 18-10-2017 17:48

Přejít na fórum:
Poslední zápasy
rB 90:63
IDK 90:29
HoE 90:62
PnG 30:15
FTG 89:86
Prezrieť všetky výsledky
SERVER
Náš Akatsuki CW/TG server: